Friskvårdsbidrag 2024

Använd ditt friskvårdsbidrag och investera i din hälsa. Vilket för din arbetsgivare resulterar i färre sjukskrivningar, och bättre arbetsresultat.

Friskvårdsbidraget behöver inte användas enbart när du anlitar den lokala tränaren på ditt gym. Idag är friskvårdsbidrag även godkänt för pt online med skräddarsytt tränings- och kostschema.

Friskvårdsbidrag - PTO PT Online

Hur fungerar friskvårdsbidrag?

Du kan köpa tjänsten som vanligt, och använda kvittot som underlag för ditt friskvårdsbidrag. Företag, arbetsplatser och arbetsgivare är idag ofta anslutna till en friskvårdsportal.

Vi är anslutna till alla de större portalerna, och du kan även göra ditt köp direkt via dom. Vill du förenkla det kan du även be oss lägga upp det åt dig via portalen, och vår företagsprofil.

Är din arbetsplats inte ansluten till någon av friskvårdsportalerna? Det går även bra att redovisa kvittot från oss för ditt friskvårdsbidrag.

Anslutna friskvårdsportaler

Edenred

Wellnet

Epassi (Tidigare ActiWay)

Benify

Friskvårdsbidrag med pt online

Hur betalar jag med Epassi?

När du ska betala via epassi så fungerar det likt Wellnet. När du får ditt friskvårdsbidrag via epassi så använder du vanligtvis deras app. I denna kan du söka efter ”Private Training Online” och antingen välja ett av våra färdiga paket, eller ange ett eget belopp.

Möjligheten att kunna välja ett eget belopp hos epassi är extra användbart för dig som vill betala en del av tjänsten via friskvårdsbidrag, och resterande via faktura. Självklart utan extra kostnad.

Hur betalar jag med Benify?

Sök efter ”Private Training Online” och välj den tjänst och det antalet månader som du vill träna tillsammans med Private Training Online.

Inom 24 timmar efter att du har gjort din registrering via Benify så kontaktar din personliga tränare dig via e-post.

Hur betalar jag med Edenred?

För att betala med ditt friskvårdsbidrag via Edenred väljer du ”Kortbetalning” som betalningsmetod och fyller därefter i dina kortuppgifter.

Kortuppgifterna hittar du på ditt fysiska kort eller i MyEdenred-appen. Vill du delbetala en tjänst med ditt friskvårdsbidrag går det även bra att kontakta oss för en unik betallänk.

Hur betalar jag med Wellnet?

När du ska registrera din betalning via Wellnet så kan du enkelt välja mellan olika friskvårdsaktiviter och göra ditt köp direkt via portaler.

Börja med att söka efter ”Private Training Online” i Wellnet, så kommer du att få upp våra tjänster och kunna göra ditt val. Om du inte hittar oss så är du varmt välkommen att skicka ett mejl så kan vi hjälpa dig steg för steg.

Vad behöver jag för mitt friskvårdsbidrag 2024?

När vi ska framkalla ditt kvitto för friskvårdsbidraget så behöver vi ha ett fastställt inbetalningsdatum. Detta innebär att om du väljer faktura som betalning, behöver denna vara betald innan vi kan skapa ett godkänt friskvårdskvitto.

Om du så snabbt som möjligt vill kunna redovisa ditt kvitto så rekommenderar vi att du väljer kortbetalning, direktbetalning eller Swish. Vilket gör att betalningsdatumet kan fastställas inom 24 timmar från vår sida.

Vad är friskvårdsbidrag?

Friskvårdsbidrag är en skattefri löneförmån som idag många företag erbjuder sina anställda. Syftet med friskvårdsbidrag är att företagen i Sverige ska främja hälsostatusen bland sina anställda. Friskvårdsbidrag kan användas vid köp av hälso- och motionsrelaterade tjänster som exempelvis personlig träning.

Friskvårdsbidraget hjälper i arbetet mot gladare, piggare och mer välmående medarbetare. Det leder även till färre sjukskrivningar och sjukdomar bland personalen.

Regler för friskvårdsförmån inom personlig träning

Personlig träning, och även personlig träning online är berättigat för friskvårdsbidrag sedan januari 2018.