Friskvårdsbidrag 2022

Använd ditt friskvårdsbidrag och investera i din hälsa. Vilket för din arbetsgivare resulterar i färre sjukskrivningar, och bättre arbetsresultat.

Friskvårdsbidraget behöver inte användas enbart när du anlitar den lokala tränaren på ditt gym. Idag är friskvårdsbidrag även godkänt för pt online med skräddarsytt tränings- och kostschema.

Friskvårdsbidrag - PTO PT Online

Hur använder jag mitt friskvårdsbidrag?

Du kan köpa tjänsten som vanligt, och använda kvittot som underlag för friskvårdsbidraget. Företag, arbetsplatser och arbetsgivare är idag ofta anslutna till en friskvårdsportal. Vi är anslutna till alla de större portalerna, och du kan även göra ditt köp direkt via dom. Vill du förenkla det kan du även be oss lägga upp det åt dig via portalen, och vår företagsprofil.

PT Online

Anslutna friskvårdsportaler

Wellnet

Actiway

Epassi -min friskvård

Är din arbetsplats inte ansluten till någon av friskvårdsportalerna? Det går även bra att redovisa kvittot från oss för ditt friskvårdsbidrag.

Anmäl dig

Vad behöver jag för mitt friskvårdsbidrag 2021?

När vi ska framkalla ditt kvitto för friskvårdsbidraget så behöver vi ha ett fastställt inbetalningsdatum. Detta gör att om du väljer faktura som betalning, behöver denna vara färdigbetald innan vi kan skapa ett godkänt kvitto för friskvårdsförmånen.

Om du så snabbt som möjligt vill kunna redovisa ditt kvitto, då rekommenderar vi att du väljer kortbetalning, direktbetalning eller Swish. Vilket gör att betalningsdatumet kan fastställas inom 24 timmar från vår sida.

Regler för friskvårdsförmån inom personlig träning

Personlig träning, och även personlig träning online är berättigat för friskvårdsbidrag sedan januari 2018.

Vad är tanken bakom friskvårdsbidraget?

Friskvårdsbidraget är en skattefri löneförmån som idag många företag erbjuder sina anställda. Syftet med friskvårdsförmånen är att företagen i Sverige ska främja hälsostatusen bland sina anställda. Vilket hjälper för gladare, piggare och mer välmående medarbetare. Det leder även till färre sjukskrivningar och sjukdomar bland personalen.