Träna hemma

Träna hemma med träningsprogram och kostschema anpassat unikt efter just dig, ditt mål och utrustningen som du har tillgång till.

Regelbundna uppföljningar, nya upplägg varje månad och obegränsad support från personlig tränare och kostrådgivare online.

  • Träningsprogram

  • Personlig tränare

  • Obegränsad support

  • Variation varje månad

  • Kostschema

  • Kostrådgivare

  • Uppföljningar

  • Friskvårdsbidrag

Träna hemma med skräddarsytt schema

Vi har sedan år 2012 coachat tusentals klienter med olika förutsättningar, erfarenheter och mål.

Optimera din hemmaträning med träningsprogram och kostschema anpassat efter just dig, dina mål och unika förutsättningar.

Jag har insett att PTO har varit en game changer för min utveckling.
Private Training Online har verkligen gett mig ny kunskap och motivation att träna utifrån mina önskemål och förutsättningar. Kombinationen att vara med och styra innehållet och få deras input är helt rätt för mig.

Douglas

Jag är mer än nöjd! Har haft svårt att komma igång med träning, och här har jag fått den hjälp jag behövt för att komma igång och även med kosten. Träningsprogram, kostschema, feedback, snabb respons, databas med massa information, tips och tricks.. Jag rekommenderar denna tjänst starkt!

Jennifer

Hemmaträning som ger riktiga resultat

Att träna hemma ställer extra krav på planeringen för att träningen ska kunna bli effektiv. Vi hjälper dig att planera din träning så att den fungerar för dig, efter dina mål- och utrustningen som du har tillgång till.