VILLKOR & KÖPINFORMATION

Här kan du ta del av köpinformation och villkor vid köp av tjänster och/eller produkter från Private Training Online.

Private Training Online är ett företag som erbjuder personlig träning och coaching i flera olika former, baserat i Sverige. Private Training Online tar även fram produkter inom hälsotillskott och träningsutrustning tillverkat i Sverige.

ÅNGERRÄTT

Du har 14 dagar ångerrätt i enlighet med distansavtalslagen. Perioden för ångerrätten (14 dagar) påbörjas inte förrän du mottagit dina första upplägg. Om du anmäler dig, och mottar dina första upplägg efter 3 arbetsdagar så blir den totala perioden för ångerrätt 17 dagar från anmälningstillfället. Detta gör att du kan anmäla dig till exempelvis kampanjpris, men välja ett senare startdatum (upp till 12 månader framåt) och fortfarande ha full rätt till din ångerrätt.

Ångerrätten frikallar dock den första månaden om du hunnit tagit emot ditt första tränings- och/eller kostschema. Detta innebär att om du exempelvis anmält dig för 6 tillfällen alt månader med personlig tränare, och hinner ta emot dina första upplägg/pass så återbetalas alla återstående månader/pass, förutom för den första perioden där arbetet redan är genomfört.

INGA LÖPANDE KOSTNADER

Vi tillämpar inga bindningstider. Inte heller några uppsägningstider.

Du bestämmer själv efter tiden tagit slut om du vill förlänga, eller avsluta tjänsten. Om du inte aktivt gör ett eget val av förlängning och/eller köp av fler träningspass så avslutas din tid hos oss automatiskt.

PAUSA NÄR DU VILL

Du kan när som helst pausa PTO’s tjänster, du behöver ingen särskild anledning till detta, och vi kräver inga läkarintag vid sjukdom eller skada.

Du fryser enkelt din återstående tid genom att meddela din tränare, eller via ett mejl till info@privatetrainingonline.se.

Tiden som återstår av ditt medlemskap blir pausat från dagen som du hörde av dig. Om du exempelvis meddelar om pausning på fredagen, men får bekräftelse på måndagen så skrivs datumet som fryst från fredagen.

TILLGÄNGLIGHET

Vår personal är ledig lördagar- och söndagar, allmänna helgdagar samt midsommar-, jul- och nyårsafton.

Du har möjlighet att få support alla vardagar. I normala fall inom 24 timmar, och oftast betydligt mycket snabbare via appen.

Svarstider kan dock i undantagsfall utökas till 72 timmar, vid exempelvis sjukdom hos din tränare, långhelger eller dylikt.

LEVERANS

Vi levererar våra tjänster inom 5 arbetsdagar, eller enligt önskat startdatum längre fram. En längre leveranstid kan förekomma vid perioder av hög belastning.

PRISER

Priserna på Private Training Online’s varor och tjänster anges i svenska kronor. Våra priser visas alltid inklusive moms, och utan tillkommande skattekostnader för dig som privatperson.

Momsen är 25%, 12% eller 6% som redan är inräknat i priserna som du ser på vår hemsida.

FRISKVÅRDSBIDRAG

Du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag vid köp av våra tjänsten. Antingen genom ett direktköp via din arbetsgivares friskvårdsportal, alternativt genom kvitto som underlag.

För att utfärda underlag godkänt för friskvårdsbidrag så behöver vi specificera ditt inbetalningsdatum. Har du valt faktura så behöver denna vara betala innan du kan motta kvittot.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar alltid dina inlämnade uppgifter och personuppgifter med största försiktighet och sekretess.

Du kan när som helst begära att alla dina uppgifter, registreringar och ärenden tas bort från Private Training Online.

Vi lämnar aldrig ut några meddelanden, information eller annan persondata om dig som person.

LAGRING

Vi sparar aldrig data mer än ett (1) år tillbaka som kan innehålla någon typ av känslig information, för någon.

Vid längre samarbeten kan vi spara uppgifter från dig under en längre period. Detta är uppgifter enbart relaterade till din träning och utveckling. Vi sparar aldrig kontouppgifter eller annan känslig ekonomisk data.

Detta görs enbart vid exempelvis inlämningar och uppgifter kring träningsmål, träningserfarenheter och liknande relevant information inför den fortsatta tränings- och kostplaneringen.

FRAKT

Du får som medlem alltid fri frakt på beställningar av fysiska produkter.

Som icke medlem har vi en fraktavgift på 39 kr vid beställningar under 500 kr.

Vid beställningar över 500 kr är det fraktfritt på samtliga beställningar.

LEVERANSTID

Alla beställningar levereras inom 2-7 arbetsdagar.

Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning, eller om produkter tillfälligt är slut i lager.

LEVERANSMETOD

Ditt paket skickas som spårbart och levereras till ditt närmsta ombud. Paketet hämtas ut efter e-post eller sms-avisering.

RETUR

Vid outlöst paket debiterar vi en avgift om 195 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

REKLAMATION

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

Du har som privatkonsument tre (3) år på dig att reklamera ett fel på vara från oss.

Vid reklamation skall kund kontakta Private Training Online och för att förenkla hanteringen av reklamationen uppge ordernummer samt orsak till reklamationen.

TVIST

Ifall tvist uppstår mellan klient och Private Training Online ska parterna i första hand försöka komma överens.

Vid situationer då parterna inte kan enas kan medlemmen göra anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden om tvisten är lämplig för nämndens prövning. Både medlemmen och Private Training Online äger alltid rätten att begära att den uppkomna tvisten prövas av allmän domstol.

PRESENT

Vid köp av presentkort, julklapp eller annan form av tillgodocheck från Private Training Online så betalar du som presentgivare, och tjänsten erhålls av presentmottagaren på önskat datum. Detta gäller såväl våra program, online-tjänster som personliga träning på plats.

Du väljer datum där mottagares tränare ska kontakta hen, och har 14 dagars ångerrätt efter det att presenten har mottagits. Detta gör att du kan köpa presenten i god tid, utan att förlora er ångerrätt.

Skyddad av upphovsrättslag

Innehållet på privatetrainingonline är skyddat enl lagen om upphovsrätt (1960:729). Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet – såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål – är förbjudet och förutsätter tillstånd av PTO Group AB i första hand och även av ansvariga för webbplatsen. Det betyder till exempel att du inte utan tillstånd får överföra materialet till din egen hemsida. Du får inte heller ta kopior och sprida dem. Det gäller även skolor.

All text- och bildmaterial på privatetrainingonline.se är skyddat av lagen om upphovsrätt.

Du får inte återpublicera, använda, modifiera, distribuera på något inkluderat text, grafik, programkod, eller programvara utan skriftligt godkännande från upphovsmannen eller privatetrainingonline.se Du har rätt att skriva ut och ladda ner delar av materialet för icke kommersiellt bruk. Du har inte rätt att ta bort copyright noteringar eller sälja vidare delar, texter, bilder, programkod eller material från hemsidan.

Texter publicerade på privatetrainingonline.se får citeras och vidareförmedlas i begränsad omfattning med angivande av källan. Om text är publicerad med uppgift om upphovsman (textförfattare) får denna text inte publiceras utan tillstånd av upphovsmannen.

Den grafiska profil som används på privatetrainingonline får inte kopieras och användas för att presentera webbsidor som inte publiceras av teamet bakom privatetrainingonline.se

Kontaktinformation:

PTO Group AB
Private Training Online
Förrådsvägen 9, 181 41 Lidingö
org: 559203-6916
info@privatetrainingonline.se

PTO - Betalning med Klarna

PTO betalning med Svea Ekonomi