Samarbetspartnern för dig som personlig tränare och online coach.

Det bästa och mest kompletta alternativet för nästa generations online coaching.

PT+ APP ONLINE

Det finns ingen rimlig funktion som du kommer att sakna. Appen är komplett för dig som personlig tränare, och dina klienter.

Systemen och kunskapen som hjälper dig att lyfta din verksamhet som personlig tränare till nästa nivå.

APPEN FÖR ONLINE COACHING

Ibland är det dumt att slåss mot monster. Anslut dig istället till en av de största leverantörerna inom friskvård online. Skapa tillväxt som online coach,- snabbare och smartare med pto.

UTBETALNING VARJE VECKA

Fokusera på din träningsverksamhet, medans PTO sköter det administrativa. Du gör det du kan bäst, att vara en lysande online coach. Vi hanterar utbetalningar till dig som PT, varje vecka.

ÖVERSIKT

Stenkoll på dina klienter, deras utveckling och kommande arbeten. Systemen är i en klass för sig, och det kostar inget för dig att nyttja dessa till fullo.

FRISKVÅRD

Få fler kunder med Skatteverkets nya friskvårdsbidrag för online tjänster. Vi sköter allt underlag som behövs, och säkerställer att avdraget görs korrekt för dina klienter.

BETALPARTNER

Vi har redan förhandlat fram bra avtal, och implementerat system för säkra och kundvänliga betalningsalternativ. Du får alltid betalt, oavsett om kunden betalar eller inte.

EGEN HEMSIDA

Vi vet vad som fungerar, och hur du kan sälja mer som personlig tränare. Du får din egna hemsida med tjänster, priser, anmälningsfunktioner, betalsystem och specifikt det som du vill framhäva som online coach. Samlat på en och samma plats.

VI KÖPER FAKTURORNA

Vi hanterar fakturering, kundtjänst, betalningar och eventuella betalningspåminnelser mot kund. Du får alltid betalt, och tar aldrig några egna risker. Vilket ökar din trygghet när du vill sälja mer, snabbare och i större skala exempelvis över sociala medier.

100% ANPASSNING

Din profil, app och din hantering av klienterna är 100% anpassningsbar. Du kan välja att göra egna videoinstruktioner, egna övningar, unika kalendrar och allt annat som du kan tänka dig vilja skräddarsy i just din online coaching tjänst.

REGELBUNDEN UPPFÖLJNING

Regelbundna uppföljningar där vi går igenom utveckling, målsättningar, tillägg i systemen och önskemål inför kommande månader.

Kontakta oss

Bygg träningsprogram unikt efter varje klient, eller para ihop grupper av klienter till ett eller flera träningsprogram på en gång.

Hantera alla dina klienter effektivt och professionellt.

Skapa olika mål för olika klienter, analysera hur deras träning går, registrerade träningspass och nya personbästan. Automatiserad insamling av uppgifter för effektivare och bättre online coachning för din som PT.

Du kan ställa in för flera olika notifikationer direkt i mobilen, exempelvis när en av dina klienter genomför ett träningspass, sätter ett nytt personbästa eller missat flera träningspass under veckan.

Skapa egna videoklipp för övningarna som du vill planera åt dina klienter.

Du kan även hämta videoinstruktioner direkt från Youtube, eller använda videoklippen vi redan skapat i vårt arkiv.

Skicka in-app meddelanden till dina klienter, i grupp eller till en och en.

Du kan även ställa in automatisera utskick, för exempelvis regelbundna avstämningar, tips på vägen eller liknande.

Varje vecka får du en summering av veckan som gått, hur dina olika klienter har tränat och om någon har missat träningspass.

Du presenteras och framhävs på Private Training Online med miljoner visningar varje år.

Vi investerar åt dig när det kommer till annonsering i Googles sökresultat, Youtube, Facebook och Instagram. Detta är kostnader som du helt kan spara in, och fortfarande uppnå stor räckvidd för dina pt-tjänster online.