PT Online App – Private Training Online

Den träningshjälp som levereras via nätet har förbättrats, utvecklats och finjusterats ständigt under de senaste åren.

Nyligen har vi genomfört den senaste utvecklingen som förbättrat vår PT-Online tjänst, och pt online app ytterligare.

pt online app

 • Laddar snabbt och fungerar direkt i mobilen via app. (Finns även tillgänglig utan app i webbversion)
 • Videoinstruktioner till samtliga övningar direkt i mobilen, snabbt och smidigt.
 • Tydliga instruktioner av antalet repetitioner, set och vila.
 • Du registrerar under (eller efter) ditt träningspass vilka vikter du använt, antalet reps och eventuella kommentarer till passet.
 • Smart app som håller koll på vilka vikter du använt, vad som är din maxvikt och vilken som är din rekommenderade träningsvikt.
 • Appen visar ditt PR/PB (Personbästa) för varje övning så du slipper hålla koll på dina vikter till varje enskild övning.
 • Enkelt att flytta träningspassen i din träningsplanering.
 • Smidig kontaktfunktion där du på några sekunder kan ställa en fråga till din PT.
 • Timer för att klocka din vila.
 • Timer för dina cardiopass som förs in direkt i appen efter avslutat pass.
 • Printa ut detaljerade progressionsrapporter i excelformat av kroppsmått, styrkeutvecklingar, utveckling i specifika övningar och mycket annat.
 • Fotodokumentation för att ladda upp och avläsa utvecklingen direkt i klientverktyget.

Gå till PT Online

Snabbast möjliga pt online app

Den nya träningsappen har byggts upp från grunden och är nu starkare och snabbare än någonsin tidigare!

Gym med dålig mottagning – Inga problem!

Inga problem, appen gör automatiska lagringar av dina uppgifter och inskrivningar såsom vikter, set, reps och kommentarer för att sedan ge dig möjlighet att addera, ändra eller spara uppgifterna när du har internetanslutning igen.

PT Online app för resultat och progression

Som tidigare nämnt så är det ett viktigt hjälpmedel att du enkelt håller koll på dina träningsvikter för att veta att du utvecklas, i vilken takt och på vilket sätt.

Att följa din utveckling av träningsvikter, personbästa och annat som appen sköter åt dig gör även att du själv hela tiden kan sträva efter att utvecklas och bli bättre och än mer vältränad genom att använda tyngre vikter.

Genom detaljerade paragrafer där du kan välja att se statistik över enskilda övningar så kan du enkelt se vilka övningar du behöver arbeta mer på och hur du har utvecklats under den senaste månaden, senaste kvartalet eller det senaste halvåret.

Du kan i träningsverktyget få fram detaljerad information kring hur din utveckling har sett ut i varje övning under ett eller flera träningspass.

Om du exempelvis har haft pass “Bröst, Axlar, Triceps” under de senaste 4 veckorna där du tränat just detta pass en gång per vecka så kan du enkelt se din utveckling med hjälp av klientverktyget under alla dessa 4 veckorna, pass för pass.

 1. Du klickar på önskat pass som du vill se statistik över (se bild)
 2. Du ser nu alla övningar som inkluderas i detta pass samt de vikter som du har tränat med under varje enskilt pass.
 3. Passen separeras med hjälp av olika datum som du ser högst upp, detta gör att du enkelt ser din utveckling vecka efter vecka.

Enkel hantering av appen

Den nya stilen och utformningen av appen gör att den är lätthanterlig, rolig att ha att göra med och utan några frågetecken. Tydlig och användbar träningshjälp!

Funktioner kommer att adderas, förbättras och utvecklas hela tiden. Bli klient och ta del av effektiva och prisvärda metoder till grym träningshjälp online!

Jag vill gärna veta mer!

Fortsätt med reducerat innehåll & pris

Det är många av er som registrerat hundratals träningspass via vår app. Det är många av er som kan finna motivation i att titta tillbaka på era tidigare pass, inmatade uppgifter och er totalt utveckling utöver månaderna, eller åren som gått.

Vi vill inte ta denna möjlighet från er.

Vi vill hjälpa våra medlemmar i så stor utsträckning som möjligt, så du kan nu få tillgång till vår tjänst till ett lägre pris, och med ett skalat innehåll. Ingen support, ingen coaching, inga uppföljningar och inga nya tränings- och kostscheman. Dock med tillgång till systemen.

Vad kostar det med pt online app?

Våra ordinarie priser är 495 kr per månad. Ska du enbart ha tillgång till appen, med all din historik och tidigare upplägg så är det nya priset 129 kr per månad.

Avgiften faktureras i förskott varje månad, utan extra kostnad för faktura eller hantering. Du kan när som helst avsluta fortsättningen via kontakt med din personliga tränare.

Kontakta PT Online & anmäl fortsättning