Marcus Jadesköld

Marcus Jadesköld är personlig tränare, företagare och grundare av PrivateTrainingOnline.

Marcus Jadesköld är sedan 2009 aktiv på heltid som personlig tränare, och sedan 2007 insatt i tränings- och hälsobranschen.

Marcus egna ord

Roligt att du vill läsa mer om mig, kanske har du funderingar på att ta hjälp av mig när det kommer till din träning, kost, hälsa eller mentala utveckling inom din sport eller ditt arbete.

Jag har lång erfarenhet inom personlig utveckling, träningsprogrammering, kostplanering, styrka och allmän förbättring av människors hälsa, välmående och resultat.

Tidiga 2011 var jag av de, om inte den första att börja erbjuda personlig träning online enligt det koncept som Private Training Online erbjuder.

Sedan dess har miljontals ord i artiklar, guider och upplägg skrivits. Tusentals klienter har fått hjälp och flera har slutligen hamnat på scen, eller börjat träna på en seriösare nivå.

Private Training Online är under ständig utveckling, och utöver Private Training Online hjälper jag även personer, verksamheter, företag och firmor att utveckla sina resultat i ett flertal olika områden

Välj som PT Online

  • En av de allra första av erbjuda PT Online i Sverige.

  • Miljontals nedskrivna ord inom träning för bland annat PTO, Aftonbladet, och träningskataloger.

  • Coachat mer än 4000 klienter

  • Mer än 80 klienter som gjort tävlingssatsningar.

  • Personlig utveckling med mentala strategier och åtgärdsplanering

  • Expert i Google Admin, Analytics och Google Ads.