Marcus Jadesköld

Marcus Jadesköld är personlig tränare och grundare av Private Training Online.

Jadesköld är sedan 2009 aktiv som personlig tränare, och sedan 2007 insatt i tränings- och hälsobranschen. Marcus Jadesköld hjälper sedan 2019 även andra personliga tränare att expandera sina verksamheter online. Utöver detta har Marcus bidragit med kunskaper inom digital marknadsföring för verksamheter som Kungliga automobilklubbar, föreningar för välgörenhet och många därtill olika tjänsteföretag.

Marcus egna ord

Roligt att du vill läsa mer om mig, kanske har du funderingar på att ta hjälp av mig när det kommer till din träning, kost, hälsa eller mentala utveckling inom din sport eller ditt arbete.

Jag har lång erfarenhet inom personlig utveckling, träningsprogrammering, kostplanering och allmän förbättring av människors hälsa, välmående och resultat.

Tidiga 2011 var jag av de, om inte den första att börja erbjuda personlig träning online enligt det koncept som Private Training Online erbjuder.

Sedan dess har miljontals ord i artiklar, guider och upplägg skrivits. Tusentals klienter har fått hjälp och flera har slutligen hamnat på scen, eller börjat träna på en seriösare nivå.

Private Training Online är under ständig utveckling, och utöver Private Training Online hjälper jag även föreningar, verksamheter, bolag och firmor att utveckla sina resultat i ett flertal olika områden.

Marcus Jadesköld

  • Initiativtagare till online coaching i Sverige

  • Fler än 20 000 klienter sedan 2012

  • Produktutvecklat kosttillskottsserien (PTO Sports)

  • Författare och skribent för bland annat PTO, Aftonbladet, och träningskataloger.

  • Byggt prenumerationslösningen PTO ReFill

  • Grundat PTO 4 Trainer