Marcus Jadesköld

Marcus Jadesköld är grundare av Private Training Online (PT Online), PTO Sports och PTO Webb.

Jadesköld är sedan 2009 aktiv som personlig tränare, och sedan 2007 insatt i tränings- och hälsobranschen. Marcus Jadesköld hjälper sedan 2019 även andra personliga tränare att expandera sina verksamheter. Utöver detta bidrar Marcus med kunskaper inom digital marknadsföring och affärsutveckling för verksamheter som Kungliga automobilklubbar, föreningar för välgörenhet och många därtill olika tjänsteföretag.

Marcus Jadesköld - Person

Marcus egna ord

Tidiga 2011 var jag en av de, om inte den första att börja erbjuda personlig träning online enligt det koncept som Private Training Online erbjuder.

Sedan dess har miljontals ord i artiklar, guider och upplägg skrivits. Tusentals klienter har fått hjälp och flera har slutligen hamnat på scen, eller börjat träna på en seriösare nivå. Den långa erfarenhet som PTO har samlat i sitt bagage gör att vi har en mångfaldig erfarenhet av olika mål, förutsättningar, erfarenheter och behov när det kommer till coaching och planering.

Idag har Private Training Online ett starkt team med såväl personliga tränare som kostvetare, kostrådgivare, webbutvecklare och dedikerad kundtjänst som kan säkerställa att du får den coaching, planering och tjänst som just du behöver efter dina förutsättningar, erfarenheter och mål.

Har du feedback eller frågor?

Private Training Online har dagligen utvecklats och finslipats på detaljnivå i mer än 10 års tid. Som ett resultat av detta har vi närmare 2000 recensioner, och är idag marknadens mest recenserade tjänst inom personlig träning och kostrådgivning.

Har du provat våra tjänster och har feedback?

Vill du veta vad vi kan göra för just dig, och om våra tjänster passar dig?

Kontakta oss gärna!

  • +30 000 klienter sedan 2012

  • Webbplats inom träning med +1 miljon unika besökare per år.

  • Initiativtagare till online coaching i Sverige

  • Produktutvecklat kosttillskottsserien (PTO Sports)

  • Byggt prenumerationslösningen (PTO ReFill)

  • Skapat branschstandard med (PTO 4 Trainer)

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.