Träningshjälp online

Vi alla behöver någon gång träningshjälp, eller hjälp med kosten. Detta med anledningen att det ofta blir svårt att uppnå den variation och progression som krävs för en fortsatt effektiv utveckling.

Träningshjälpen som vi erbjuder på nätet ger dig personligt anpassat träningsprogram, kostschema och egen träningscoach som följer upp och stöttar dig i din utveckling. Du får allt smidigt samlat direkt via vår app i mobilen.

Några av många fördelar med träningshjälp online

 • Videoinstruktioner till samtliga övningar direkt i mobilen, snabbt och smidigt.
 • Tydliga instruktioner av antalet repetitioner, set och vila.
 • Smart app som håller koll på vilka vikter du använt, vad som är din maxvikt och vilken som är din rekommenderade träningsvikt.
 • Du registrerar under (eller efter) ditt träningspass vilka vikter du använt, antalet reps och eventuella kommentarer till passet.
 • Appen visar ditt PR/PB (Personbästa) för varje övning så du slipper hålla koll på dina vikter till varje enskild övning.
 • Timer för att klocka din vila.
 • Timer för dina cardiopass som förs in direkt i appen efter avslutat pass.
 • Printa ut detaljerade progressionsrapporter i excelformat av kroppsmått, styrkeutvecklingar, utveckling i specifika övningar och mycket annat.
 • Smidig kontaktfunktion där du på några sekunder kan ställa en fråga till din PT.
Mer om online coaching

Paragrafer som tydligt visar din utveckling över vald tidsperiod

Som tidigare nämnt så är det ett viktigt hjälpmedel att du enkelt håller koll på dina träningsvikter för att veta att du utvecklas, i vilken takt och på vilket sätt.

Att följa din utveckling av träningsvikter, personbästa och annat som appen sköter åt dig gör även att du själv hela tiden kan sträva efter att utvecklas och bli bättre och än mer vältränad genom att använda tyngre vikter.

Genom detaljerade paragrafer där du kan välja att se statistik över enskilda övningar så kan du enkelt se vilka övningar du behöver arbeta mer på och hur du har utvecklats under den senaste månaden, senaste kvartalet eller det senaste halvåret.

Detaljerade analyser av hela pass och din utveckling

Du kan i träningsverktyget få fram detaljerad information kring hur din utveckling har sett ut i varje övning under ett eller flera träningspass.

Om du exempelvis har haft pass ”Bröst, Axlar, Triceps” under de senaste 4 veckorna där du tränat just detta pass en gång per vecka så kan du enkelt se din utveckling med hjälp av klientverktyget under alla dessa 4 veckorna, pass för pass.

 1. Du klickar på önskat pass som du vill se statistik över (se bild)
 2. Du ser nu alla övningar som inkluderas i detta pass samt de vikter som du har tränat med under varje enskilt pass.
 3. Passen separeras med hjälp av olika datum som du ser högst upp, detta gör att du enkelt ser din utveckling vecka efter vecka.

Roligt och motiverande

Den nya stilen och utformningen av appen gör att den är lätthanterlig, rolig att ha att göra med och utan några frågetecken. Tydlig och användbar träningshjälp!

Funktioner kommer att adderas, förbättras och utvecklas hela tiden. Bli klient och ta del av effektiva och prisvärda metoder till grym träningshjälp online!

Jag vill gärna veta mer!